Gratis tools voor je project (deel 2)

Gratis tools voor je project (deel 2)

Zoals je in deel 1 kon lezen had ik beloofd om het artikel levendig te houden door er nieuwe content bij te voegen. Niettegenstaande heb ik toch besloten om een tweede deel te maken dat opgevuld zal worden met tools die niet passen binnen de huidige onderverdeling in deel 1.

E-mail handtekening generator

Hubspot biedt een heel intuitive en gratis generator voor e-mail handtekeningen. Via slechts enkele klikken kan je een professioneel ogende e-mail handtekening maken waarin zelfs je eigen foto in verwerkt is.

Steyaert Hubspot e-mail signature

Domeinnaam zoeken

Je hebt een idee voor een nieuw project maar je wil controleren of je een relevante domeinnaam kan registeren? Via Domain Typer kan je snel controleren welke populaire domeinnaam extensies nog beschikbaar zijn voor jouw product- of bedrijfsnaam. Daarnaast krijg je ook alternatieven op de ingegeven naam aangeboden en kan je zelfs direct controleren of deze username/handle reeds ingenomen is op verschillende social media.

Steyaert DomainTyper

Diagrammen en schema’s

Lucidchart is een waardig alternatief voor Microsoft Visio, je kan hiermee dus diagrammen maken met een enorme set aan opties. Het voordeel is dat je kan starten met enkele gratis diagrammen dus je bent niet direct verplicht om een betalende account af te nemen.

Startup Resources

Last but not least, op Startup Resources vind je een enorme databank aan online tools die je kunnen helpen in de opstartfase van je nieuwe project. De kans is dat je nog niet weet welke tool je nodig hebt tot je eens scrolt door de collecties op deze website.

Jouw feedback

Chatten
1
­čĺČ Meer info?
Hallo ­čĹő­čĆ╝
Kan ik een vraag voor jou beantwoorden?