Facturatie software

Facturatie software

Een van de eerste zaken die je nodig hebt als je een nieuwe business start is goede facturatie software. Dit is een zoektocht die ik ook heb doorlopen enkele jaren geleden. Zoals zovelen maak ik nu geen gebruik meer van de facturatie software waarmee ik initieel gestart ben. Je kan namelijk heel veel vooronderzoek doen, overtuigd zijn dat je de juiste keuze gemaakt hebt, om dan enkele maanden later te beseffen dat je tegen bepaalde beperkingen aanloopt die je enkel kan opheffen mits een (dure) upgrade van je abonnement. Wat startte als goedkope facturatie software is ineens niet zo goedkoop meer, gewoon omdat je meer dan 2 offertes/facturen per maand wil versturen.

Opties genoeg

Er zijn tegenwoordig genoeg leveranciers van facturatie software, er is hier echter een groot probleem. Hoe meer functies je nodig hebt, hoe meer offertes/facturen je wil uitsturen of hoe meer gebruikers je nodig hebt hoe duurder deze producten voor je worden. De facturatie software die in eerste instantie vrij aantrekkelijk leek qua prijs blijkt geleidelijk aan duurder en duurder te worden.

Waardig alternatief

Tegenover deze opties biedt Invoice Ninja een waardig alternatief, deze software biedt out of the box de volgende functionaliteiten aan:

 • Onbeperkt aantal offertes en facturen en creditnota’s
 • Automatisch uitsturen van periodieke facturen
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Mogelijkheid tot het aanmaken van meerdere bedrijven
 • Onbeperkt toevoegen van uitgaven
 • Toevoegen van producten en hieraan gekoppelde tarieven
 • Uitwerken van projectvoorstellen aan de hand van templates
 • Tijdregistratie
 • Aanmaken van rapporten
 • Mobiele app
 • Enzovoort

Deze software is kosteloos en kan je zelf op een server hosten waarbij je enkel de kosten hebt van je server.

Interesse in deze facturatie software?

Heb je interesse in het gebruik van deze software maar schrikt het opzetten en onderhouden van een eigen server je wat af? Neem dan gerust contact op zodat we voor jou een oplossing kunnen uitwerken zodat ook jij gebruik kan maken van deze facturatie software.

Jouw feedback

Chatten
1
💬 Meer info?
Hallo 👋🏼
Kan ik een vraag voor jou beantwoorden?